کشک زرد به عنوان یک فرآورده تخمیری لبنی، دارای مقادیر بالای موادمعدنی، قابلیت هضمی پروتئینی و ویتامین ها است. | |||||
زهره
مشاک استادیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه
آزاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: شیر و فرآورده های آن
یکی از منابع مهم تأمین کننده پروتئین و مواد معدنی در تغذیه انسان محسوب
می شود، عمل تخمیر، یکی از روش های نگهداری اغذیه لبنی است که موجب افزایش
طعم، مدت زمان نگهداری، ارزش غذایی، بافت و دیگر خواص لذت بخش در مواد
غذایی می شود. |