«ناشنوایی» شایع‌ترین معلولیت مادرزادی کودکان


معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور «ناشنوایی» را شایع‌ترین معلولیت مادرزادی کودکان اعلام کرد که چنان چه این اختلال به موقع شناسایی نشود، منجر به اختلالات ذهنی هم می‌شود.

محمد نفریه، در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، در این باره اظهار کرد:‌ در سال گذشته 30 درصد نوزادان جامعه هدف در سه روز اول تولد مورد غربالگری شنوایی و درمان قرار گرفتند که این رقم در سال جاری به 50 درصد و طی سه سال آینده 70 درصد از نوزادان کشور را پوشش خواهد داد.

وی ادامه داد: در سال گذشته 81 درصد گروه هدف سازمان بهزیستی (یک میلیون و 800 هزار کودک) مورد غربالگری تنبلی چشم قرار گرفتند، این در حالیست که طی 13 سال گذشته، 14 میلیون کودک غربالگری شده‌اند.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: این غربالگری تاکنون موجب شده که 350 هزار اختلال انکساری و 140 هزار تنبلی چشم که در صورت توجه نکردن منجر به نابینایی می‌شد، شناسایی شود.

نفریه با اشاره به اینکه از سال گذشته با دستگاه‌های بینایی‌سنج اتوماتیک این غربالگری برای نوزادان بالای شش ماه انجام می‌گیرد، اظهار کرد: همچنین برای سهولت و دسترسی بیشتر جامعه هدف، 170 پایگاه ثابت غربالگری تنبلی چشم در سراسر کشور راه‌اندازی شده است.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در عین حال ناشنوایی را شایع ترین بیماری در میان نوزادان کشور ذکر کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد